Muotikorusetit

Muotikorusetit

€20.40

Asusteet, Korut, Korusetit

Osta Korusettejä

Oletpa Sitten Pukeutunut Rennosti Farkkuihin Tai Illanviettoon, Oikeat Korut Tekevät Asustasi Vieläkin Paremman. Lisää Valikoima Upeita Asusteita Vaatekaappiisi Miesten Ja Naisten Korusetteillä Osoitteessa ChicTyyli. Miesten Korusetit Sisältävät Yleensä Kaulakorun Ja Rannekorun, Kun Taas Naisten Korusetit Sisältävät Yhdistelmän Korvakoruja, Rannekoruja, Kaulakoruja Ja Sormuksia Kaikissa Tyyleissä Ja Väreissä. Saatavilla On Kaksi, Kolmi, Neliosaisia Ja Jopa Suurempia Settejä, Joten Voit Varastoida Korulaatikkoosi Kaiken, Mitä Tarvitset Asun Parantamiseen.

Vaikka Useimmat Tämän Sarjan Sarjoista Mallisto On Naisille, On Myös Monia Keltakultaisia Tai Ruostumattomasta Teräksestä Valmistettuja Hienoja Korusettejä Miehille. Miesten Kaulakorusetteihin Kuuluu Usein Joko Ketjukaulakoru Tai Ristikaulakoru Ja Siihen Sopiva Rannekoru. Niiden Mukana Tulee Pitkä Kaulakoruketju, Joka Voidaan Piilottaa T-Paidan Alle Ja Jotka Ovat Riittävän Yksinkertaisia Jokapäiväiseen Käyttöön.

Korusettejä, Jotka Sopivat Mihin Tahansa Asuun

Naisten Korusettejä On Kymmeniä Tyylejä Ja Väripaletteja, Jotka Sopivat Kaikkiin Persoonallisuuksiin. Pienemmissä Sarjoissa On Yleensä Riipus Kaulakoru Ja Yhteensopivat Korvakorut, Mutta Neliosaisiin Kokoelmiin Kuuluu Kaulakoru, Nappi Tai Riippukorvakorut, Rannekoru Ja Upea Cocktailsormus. Korut Voivat Olla Viileän Sävyisiä, Ja Niissä On Valkoinen Sterlinghopeapohja, Tai Lämminsävyisiä Keltaisella 10 Karaatin Kulta Tai 14 Karaatin Kultapohjalla. Saatavilla On Sekä Lämpimiä Että Viileitä Koruja, Joissa Keskimmäisenä Kivenä On Klassinen Timantti. Joissakin Sormuksissa, Korvakoruissa Ja Riipuksissa On Yksi Suuri Timantti, Kun Taas Toisissa On Rypäle Pieniä Timantteja.

Timanttikorut Ovat Pakollisia Jokaisen Naisen Korurasiassa, Koska Ne Ovat Hienostuneita Ja Helppoja Yhdistää Mihin Tahansa Asu. Jos Haluat Samanlaisen Ilmeen Halvemmalla, Kokeile Kuutiometriä Zirkonia Timanttien Sijaan. Muita Upeita Kivivaihtoehtoja Ovat Kiiltävät Helmet, Hohtavat Siniset Safiirit Ja Eloisat Vihreät Smaragdit. Päivitä Korukokoelmaasi Monipuolisilla Kulta Ja Hopeakoruilla, Joissa On Timantti, Helmi, Safiiri Tai Smaragdihelmiä. ChicTyyli:N Monien Vaihtoehtojen Ansiosta Voit Käyttää Kokonaista Settiä Yhdessä Tai Yhdistellä Eri Kappaleita Luodaksesi Uuden Ilmeen.