Kaulanauhasetti

Kaulanauhasetti

€13.70
Rusetti Setti

Rusetti Setti

€9.00
Pu Rusetti

Pu Rusetti

€13.70

Asusteet, Miesten Asusteet, Miesten Solmiot

Miesten Solmiot

Solmiot Alkoivat Alun Perin Asusteena, Mikä Lisäsi Asuun Hieman Muodollisuutta. Nykyään Solmiota Käytetään Muotiasusteena Ja Ilmaisemaan Persoonallista Tyyliä. Niitä Käytetään Muodollisesti, Trendikkäästi Ja Rennosti, Ja Niitä Käytetään Lisäämään Väriä, Ammattimaista Ilmettä Tai Tyylikästä Tunnelmaa. Meillä On Valtava Valikoima Solmioita, Joista Valita, Ja Olemme Varmoja, Että Löydät Etsimäsi.

Vuosien Mittaan Eri Tyyliset Solmiot Ovat Lisääntyneet Eksponentiaalisesti Uudelleenkäynnistyksen Myötä Ohuista Solmioista, Pitkistä Solmioista, Erikoispitkistä Solmioista Ja Klipsisolmioista. Jokaiselle Löytyy Jotakin Ja Jokaiseen Tyyliin. Saatat Olla Rennon Rento Tyyppi, Joten Laiha Solmio Sopisi Sinulle Parhaiten. Ehkä Tyylisi On Perinteisempi Ja Kypsempi, Niin Tavallinen Pitkä Solmio Sopii Sinulle. Jotkut Meistä Eivät Voi Sitoa Solmiota Koko Ikänsä, Ja Jos Se Olet Sinä, Niin Tutustu Tyylikkäisiin, Kestämättömiin Klipsisolmioihimme. Ja Jos Kaiken Tyyppinen Solmio Ei Riitä, Meillä On Myös Uskomaton Määrä Printtejä, Värejä Ja Kankaita.

Kolmiota Käyttäessään Ihmiset Unohtavat, Että Solmio On Usein Heidän Kokoonpanonsa Keskipiste. Tästä Syystä On Tärkeää Valita Solmio Viisaasti. Valitse Aina Solmio, Joka Sopii Persoonaasi, Sopii Päällesi Ja Miellyttää Sen Näkevien Silmiä. Solmio On Voimakas Lisävaruste, Joten Sido Aina Huolellisesti. Paidan Sovittaminen Kravattiisi On Erittäin Tärkeää. On Erittäin Helppoa Pukea Rakastamasi Solmio Minkä Tahansa Vanhan Paidan Päälle, Mutta Sinun Tulee Tietää Muutamia Asioita. Pilkut, Pieni Paisley-Printti Ja Raidat Toimivat Ohuessa, Neularaitaisessa Paidassa. Kiinteät Ja Yhteensopivat Raidat Näyttävät Hyvältä Bengal-Raitapaidassa. Plaidit, Pilkut Ja Kukkakuviot Ovat Erittäin Tyylikkäitä Ikkunalasipaidassa Ja Ginghamissa, Solidit, Pienet Printit Ovat Erinomaisia Ruudullisessa Paidassa.