Kengät, Naisten Sandaalit, Naisten Kiilakorkosandaalit

Naisten Kiiloissamme Ja Sandaaleissamme On Trendikkäitä Tyylejä Erinomaiseen Hintaan. Kauniissa Mallistossamme On Jokaiselle Valinnanvaraa Naisten Alustakiilasta Naisten Kiilanauhasandaaleihin.

Kiilasandaaleit

Päivitä Klassinen Gladiaattorisandaalin Ilme Ottamalla Kotiin Kiilapari. Gladiaattorisandaalit Tänään! ChicTyyli:Ssä On Laaja Valikoima Hihnakiiloja, Punotuista Slingbackeista Särmäkkäisiin Mustiin Alustoihin.

Kiilapähtävät

Hieman Nostoa Ja Paljon Tyyliä Antavat Kiilanauhasandaalit. T Olla Lyöty. Näissä Slip-On Sandaaleissa On Tyypillisesti Matala Kiila, Mikä Antaa Sinulle Aavistuksen Ylimääräisestä Korkeudesta Näyttämättä Ylhäältä. Jos Haluat Lisää Korkeutta Näyttäen Silti Raikkaalta, Kokeile Varvastossua, Jossa On Vähintään 1 Tuuman Alusta.

Espadrillikiilat

Tässä Klassisessa Tyylissä On Uutta Elämää Ja Uutta Korkeutta Paksujen Alustojen Kanssa. Ja Jyrkät Kiilakorkokengät. Katso Korkkipohjakiilat Saadaksesi Samanlaisen Ilmeen Ja Lisää Mukavuutta. Tämä Boho-Trendi On Saatavilla Kaikissa Nude-Sävyissä, Herkästä Kermasta Syvään Mokkaan, Tuskin Poskipunasta Täyteläiseen Kullanruskeaan. Tai Valitse Valkoiset Kiila Sandaalit, Jotka Tasoittavat Mitä Tahansa Ihon Sävyä.