Kengät, Naisten Kengät, Naisten Pistokkaat

Muulit

Kaikki Tietävät, Että Naisten Muulit Ja Liukumäet Kokevat Tärkeän Tyylihetken. Kuvailemme Heitä Loaferin Tyylikkääksi Selkättömäksi Serkkuksi. Joissakin On Kantapää, Toiset Ovat Litteitä, Toiset Ovat Suljettuja, Toiset Ovat Avoimia, Toiset Ovat Eksoottista Matelijanahkaa Ja Jotkut Ylellistä Samettia. Valittavana On Niin Monia Eri Tyylejä – Ja Ne Näyttävät Aina Äärimmäisen Siistiltä.

Off-Duty-Muulit Ja Liukumäet

Mulin Kauneus On, Että Sen Voi Helposti Pukea. Tai Alas. Yhdistelmäviikonlopun Ilmeen Saat Yhdistämällä Teräväkärkiset Muulit Naisten Farkkuihin Ja Nappipaidaan Tai T-Paitaan. Yksinkertaiset Skinny-Farkut Ovat Aina Hyvä Valinta, Mutta Suoralahkeiset, Lyhennettyjen Ja Rispaantuneiden Helmafarkut Näyttävät Myös Erittäin Tyylikkäiltä Muulien Kanssa. Varmista Vain, Että Helmasi Osuu Juuri Nilkan Yläpuolelle, Jotta Voit Esitellä Ne. Kuumina Kesäpäivinä Naisten Allasliukumäet Ovat Vaivaton Valinta Nopeisiin Asioihin Tai Rantamatkoihin. Nämä Mukavat Rento Sandaalit Liukuvat Helposti Ja Sopivat Hyvin Kaiken Kanssa Naisten Farkkushortseista Virkattuihin Peittohousuihin.

Toimistomuulit Ja Sandaalit

Onneksi Tämä Loafer-Tyyli Sopii Luonnollisesti. Ammattimaisempiin Asetuksiin. Vaihda Suosikkiasuntosi Umpikärkiseen Muuliin, Jossa On Kiillotettuja Laitteita. Tämä Hienostunut Tyyli Sopii Täydellisesti Kaiken Kanssa Raidasta Puvusta Midi-Pituiseen Kynähameeseen. Viime Aikoina Perinteiset Pumput Ovat Korvanneet Teräväkärkiset Muulit Toimiston Suosituimpana Valintana. Ne Ovat Rohkeita, Tyylikkäitä Ja Sulautuvat Hyvin Käytännöllisesti Katsoen Mihin Tahansa Kaapissasi Olevaan Bisnestyyliin.

Erikoistilamuulit Ja Liukumäet

Naisten Liukumäet Ovat Myös Täydellinen Vaihtoehto Korkeakorkoiset Sandaalit. Avokärkinen Muuli, Jossa On Pinottu Alustakorko, Kohottaa Midi Ja Maxipituisia Mekkoja, Joita Käytät Tyypillisesti Kevään Tai Kesän Häissä. Jos Haluat Sekoittaa Häätyyliäsi, Litteät Muulit Tai Liukumäet Näyttävät Myös Upeilta Leveälahkeisen Haalarin Kanssa.