Alloy Peak Ring

Alloy Peak Ring

€8.20

Asusteet, Korut

Korut

Pidä Hauskaa Katselemalla Kaikkia Koruvalikoimaamme Ja Päättämällä Kauden Tärkeimmistä Asusteistasi. Valitse Malleista, Jotka Vaihtelevat Makeista Ja Herkistä Urbaaniin Ja Grungyiin, Ja Niiden Välissä On Erilaisia Tyylejä. Kaksi Tärkeintä Viimeistelyä Ovat Kulta Ja Hopea. Kulta On Klassisempaa Ja Runsaampaa, Vaikkakin Hieman Näyttävämpää. Sen Sijaan Hopea On Nykyaikaisempi Ja Modernimpi, Ja Se Sopii Lineaarisille Ja Geometrisille Kuvioille.

Elegantti Kaulakoru Koristaa Dekolteeasi. Pidemmät Säikeet Tuntuvat Dekadentilta Ja Ylellisiltä, Erityisesti Kerrostetut Kaulakorut Yhdessä. Pitkät Ketjukaulakorut Voivat Myös Näyttää Naisellisilta, Jos Valitset Ohuemman Leveyden. Paksummat Reunakaulakorut Tuntuvat Urbaanimmilta Ja Nykyaikaisemmilta, Varsinkin Lyhyet Kaulakorut. Saatavilla On Myös Helmivaihtoehtoja, Jotka Tuntuvat Maalaismaisemmilta Ja Boheemimmilta, Sekä Riipuskaulakoruja, Joiden Muotoilu Vaihtelee.

Valitse Korvillesi Nappi, Drop Ja Vannekorvakorut. Korvakorut Ovat Erittäin Minimaaliset Ja Helppokäyttöiset. Meillä On Pieniä Strasseja Lisää Kiiltoa Varten Ja Yksinkertaiset Geometriset Muodot Hienovaraiseen Vaikutelmaan. Muut Korvakorut Ovat Yleensä Dramaattisempia, Mutta Silti Löytyy Muunnelmia, Joita Voi Käyttää Joka Päivä. Drop-Korvakorut Ovat Eräänlainen Koru, Joka Roikkuu Korvassasi. On Helmillä Koristeltuja Versioita Ja Versioita, Joissa On Tekojalokiviä Tai Höyheniä. Pidämme Myös Hyvistä Art Deco Vaikutteisista Korvakoruista, Joissa On Herkkä Ketjuhapsu, Tai Näyttävistä Kattokruunukorvakoruista, Joissa On Timanttiaksentteja. Tällä Hetkellä Vannekorvakorut Ovat Erittäin Suosittuja. Suosittelemme Pienempää Vannetta Toimistoon Ja Ylisuuria Versiota Viikonloppuillan Viettoon.

Valitse Käsiisi Laajasta Valikoimasta Sormuksia, Sormussarjoja, Rannekoruja, Hihansuita Ja Rannekoruja. Valitsetpa Sitten Yksittäisen, Paksun Ja Tyylikkään Sormussormuksen Tai Ohuen Ja Tyylikkään Sormussarjan, Löydät Jotain, Joka Miellyttää Sinua Ja Mistä Pidät. Ketjurannekkeet Ovat Supersöpöjä, Varsinkin Hurmaavat Rannekorut, Jotka Tuovat Mieleen Koulun Pihan Leikkitreffeistä. Rakastamme Myös Kilpikonnankuorisia Koruja, Kuten Rannekoruja Ja Hihansuita. He Tuntevat Olonsa Rennommalta, Mutta Silti Erittäin La-Tytön Tyylikkäiltä. Neutraalit Sävyt Sopivat Täydellisesti Ympärivuotiseen Käyttöön, Ja Ne Sopivat Kaiken Kanssa Syksyn Neutraaleista Kevään Pastellisävyihin.

Meillä On Valikoima Miehille Punottuja Nahkaranneke Ja Kultaketjukaulakoruja, Jotka Näyttävät Upeilta Kaupunkiasujen Kanssa. Kokeile Pinota Nippu Sormuksia Yhden Värin, Kuten Kullan, Kanssa Saadaksesi Grungya Nykyaikaista Estetiikkaa. Selaa Koruosastoamme Nyt Löytääksesi Täydellisen Viimeistelyn Ulkoasullesi.