Naisten Vaatteet, Plus Koon & Isot Koot

Etsitkö Upeaa Valikoimaa Plus-Kokoisia Naisten Vaatteita? On Monia Tyylejä Ja Värejä, Jotka Odottavat Sinun Löytämistäsi. Osta Tyylikkäitä Vaihtoehtoja Kaikkiin Tilaisuuksiin.

Kuinka Löytää Parhaat Vaatteet Vartalotyypillesi? Seuraa Alla Olevaa Muotoasi Sopivaa Opasta Löytääksesi Parhaiten Istuvat Tyylit:

Plus-Kokoisella Naisella, Jolla On Tiimalasin Muotoinen Vartalo, On Tasapainoinen Runko, Mikä Tarkoittaa, Että Olkapääsi Ja Lantiosi Ovat Mitoitettuja. Vaatteet, Jotka Korostavat Vyötäröäsi, Näyttävät Parhaiten Tiimalasivartalotyypeillä – Solmitut Mekot Ja Topit, Joissa On Solmiot Tai Vyö, Ovat Tärkeitä.

Plus-Kokoisella Naisella, Jolla On Omenan Muotoinen Vartalo, On Näkyvä, Kaareva Ylävartalo. Vaatteet, Jotka Kiinnittävät Huomion Alapuoliskoasi, Näyttävät Upeilta Tiimalasivartalotyypeissä – Ajatelkaapa Täyshameita Ja Leveneviä Housuja.

Plus-Kokoisella Naisella, Jolla On Päärynävartalon Muoto, On Kapea Ylävartalo Ja Täyteläiset Lantiot Ja Reidet. Päärynävartalotyypille Parhaiten Näyttävät Vaatteet Ovat Toppeja, Joissa On Katseenvangitsija Pääntie, Jotka Kiinnittävät Huomion Ylöspäin, Mukaan Lukien Villapaita Ja Takit, Joissa On Jotain Ylimääräistä.

Pus-Kokoinen Nainen, Jolla On Käänteinen Kolmio (Eli Koko Rintakuva) Vartalon Muoto On Levein Olkapäissä Ja Rinnassa, Kun Taas Hänen Runkonsa Kapenee Lantion, Reisien Ja Jalkojen Kautta. Hän Näyttää Parhaimmalta Vaatteissa, Joissa On Kuvioita Ja Värisävyjä, Jotka Auttavat Tasapainottamaan Hänen Muotoaan.

Plus-Kokoinen Nainen, Jolla On Suorakaiteen Muotoinen Vartalo, On Täysivartaloinen, Kun Taas Hänen Olkapäänsä, Vyötärönsä Ja Lantionsa Ovat Suunnilleen Samat. Valitse Vaatteet, Jotka Saavat Sinut Näyttämään Kurvimmalta. Vyötäröä Kiristävä Vyö, Röyhelöinen Toppi Tai Korkeavyötäröiset Housut Hoitavat Homman.

Mitä Tyylikkäitä Rentoja Arkiasuja On Plus-Kokoisille Naisille? Luo Rento Asu, Joka Imartele Plus-Koon Muotoasi Söpöllä Yläosalla Ja Vartaloa Imartelevilla Plus-Koon Farkuilla Suosikkiasussasi – Ohuet, Suorat Ja Bootcut-Farkut Ovat Suosittuja. Toista Naisellista Tunnelmaa Flowing Kimono Jacket Takissa Ja Korkeavyötäröisten Shortsien Kanssa. Jos Pukeudut Kylmempään Säähän, Hanki Myös Neulepuserot.