Kameralaukut

Kameralaukut

€16.60
Pu Tassel Reput

Pu Tassel Reput

€33.70

Asusteet, Laukut

Naisten Laukut

Naisten Laukkuvalikoimamme On Suunniteltu Jokaista Naista Ajatellen. Tilavien Laukkujemme, Helposti Järjestettävien Laukkujemme, Kätevien Poikkivartojemme Ja Löystyneiden Mutta Hienostuneiden Olkalaukkujemme Väliltä Löydät Varmasti Jotain, Joka Tuntuu Kuin Olisi Tehty Juuri Sinua Varten. Olitpa Nainen Liikkeellä, Toimistoon Menossa Tai Illalla Kaupungissa, Olemme Luoneet Kaikki Nahkaiset Käsilaukkumme Kaikkiin Elämänkausiin.

Käsilaukut. Ikuista Oma Kaupunkityylisi Yhdellä Käsilaukuistamme. Olitpa Sitten Matkalla Töihin Tai Lomalle, Meillä On Erilaisia Tyylejä, Värejä Ja Printtejä, Joten Voit Valita Täydellisen Käsilaukun.

Kangalaukut. Kantalaukuissa On Tilaa Kaikelle Elämäsi Muodostavalle Tavaralle, Joten Voit Ottaa Tarvitsemasi Mukaan Minne Menetkin. Viikonlopuista Rannalla Pitkiin Toimistopäiviin, Tilaa Todennäköisyydelle Ja Päistä Huoneeseen Kaikelle Tavaroille, Joita Lapsesi Tarvitsevat Ollessasi Ulkona, Designkäsilaukkujen Avulla Voit Elää Elämääsi Omalla Tavallasi.

Crossbody-Laukut. Kun Tarvitset Kädet Vapaana, Mikään Ei Voi Korvata Crossbody-Laukkua. Ja Pidätpä Hyvästä Nahkaisesta Käsilaukusta, Kevyestä Nylonlaukusta Tai Hienosta Tekoturkiksesta, Uusimmassa Mallistossamme On Helppo Pitää Kaikki Tarvitsemasi Käden Ulottuvilla – Mutta Ei Käsissäsi.

Olkalaukku. Ikuinen Suosikki, Olkalaukut Ovat Ilme, Johon Käännyt, Kun Vain Klassikko Sopii. Helposti Kannettava Tyylinsä (Nojaa Ne Olkapääsi Yli, Kätke Ne Käsivarren Kaareen Tai Kanna Niitä Hihnasta) Ja Virtaviivainen Muotoilu Tekevät Niistä Vaivattoman Tyylikkäitä Kaikissa Tilanteissa.

Reput Ja Viikonloppumatkat. Reput Ja Viikonloppumatkailijat Tekevät Koulupoikatyylistään, Kaverhoista Tiloistaan Ja Sisäänrakennetuista Järjestelyistä Huolimatta Helppoa Lähteä Kaupungista Tyylikkäästi – Tai Suuntaa Vain Kuntosalille Näyttämättä Siltä Kuin Olisit Menossa Kuntosalille. Mikä Parasta, Nämä Eivät Ole Nuoruuden Reput. Suunniteltu Mukavuuteen Ja Tyyliin, Ne Ovat Uudenlainen Laukku, Joka Tuntuu Vanhalta Ystävältä.

Kytkimet. Kun Olet Valmis Viettämään Iltaa Kaupungissa, Tarvitset Viimeisenä Raskaan Olkalaukun, Joka Painaa Sinua. Kytkimemme Ovat Täydellisen Kokoisia Pitämään Paikoillaan, Kun Valaistat Yöllä – Mutta Silti Riittävän Suuria Pitämään Kaiken Tarvitsemasi Puhelimesta Kortteihin.